Jurgen Bueving, Miranda Diependaal en Vanessa Gosselink verbinden zich aan  WagenaarHoes

WagenaarHoes organisatieadvies heeft drie nieuwe associés mogen verwelkomen: Jurgen Bueving, Miranda Diependaal en Vanessa Gosselink.   

Jurgen Bueving (1963) heeft als interim directeur en manager brede ervaring binnen de overheid: van de totale bedrijfsvoering tot deelonderwerpen als informatievoorziening, financiën en HRM. Hij is sterk in organisatieverandering en -ontwikkeltrajecten. Zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau weet hij snel te schakelen en met zijn sterke bestuurlijke sensitiviteit weet hij de verbinding te maken tussen de ambtelijke en bestuurlijke prioriteiten. Jurgen heeft een toegankelijke, open en transparante stijl. Hij is duidelijk in wat er verwacht wordt en kan daarin direct zijn. Betrokkenheid bij de inhoud van het vakgebied vindt hij belangrijk zonder het brede perspectief uit het oog te verliezen. De laatste jaren heeft Jurgen diverse opdrachten uitgevoerd als manager en directeur bij de gemeente Amsterdam; daarvoor vervulde hij managementfuncties in diverse grote en kleinere gemeenten.  

Jurgen Bueving
Adviseur

Vanessa Gosselink
Adviseur

Vanessa Gosselink (1971) is een ervaren interim directeur, bestuurder, adviseur en coach in het publieke domein. Zij maakt het verschil, is een bouwer, inspirator en communicator in hart en nieren. Zij weet in politiek complexe omgevingen belangen bij elkaar te brengen en verbinding te leggen tussen de bestuurlijke wensen en de uitvoering daarvan door de organisatie. Met haar aanstekelijke energie inspireert zij anderen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Haar achtergrond als professioneel topsporter is daarbij een asset. In de afgelopen jaren vervulde zij ad interim functies als directeur bij samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen en gemeentesecretaris van De Wolden; directeur-bestuurder bij Tribuut Belastingsamenwerking; en directeur en gemeentesecretaris van Hardenberg nadat zij als directeur bedrijfsvoering, organisatieontwikkeling en sociaal domein de ontvlechting van de bestuursdienst Ommen-Hardenberg begeleidde. Daarvoor was zij o.m. directeur Organisatieontwikkeling, Innovatie & Bedrijfsvoering bij het Kadaster en werkte zij als programmamanager bij het Ministerie van Economische Zaken.

Miranda Diependaal (1962) is een authentieke, resultaat- en mensgerichte organisatieadviseur en interim manager met ruime ervaring binnen gemeenten, waterschappen en het Rijk, maar ook in het wetenschappelijk onderwijs. Zij is sterk in transitie-, herpositionering- en samenwerkingsvraagstukken. Schakelend tussen strategie, politiek bestuur en implementatie is zij op haar best. In complexe situaties heeft zij een lange adem, geeft richting en is een boegbeeld om transities binnen en buiten de organisatie te vertegenwoordigen. Miranda verbindt en inspireert en is een uitstekende coach en teambouwer. Recent deed zij ad interim opdrachten als directeur bij Waterschap Vallei en Veluwe, gemeentesecretaris Heerhugowaard en directeur bedrijfsvoering Werkorganisatie Langedijk-Heerhugowaard; organisatiedirecteur Nijkerk en directeur BNLP; en als verandermanager en transitiecoach voor de Gezondheidsraad. Eerder werkte zij onder meer als (programma)manager bij verschillende ministeries en universiteiten.

Miranda Diependaal
Adviseur