Bestuurlijk Leiderschap Ontwikkelingstraject (BLOT)

Harry ter Braak

Jaarlijks organiseert WagenaarHoes het Bestuurlijk Leiderschaps Ontwikkelings Traject (BLOT): een leergang op basis van open inschrijving, die dagelijks bestuurders (zoals wethouders en heemraden) in een setting plaatst waarin het delen van ervaringen en leren van elkaar mogelijk is. Een traject dat de uitdagingen van deze tijd hanteerbaar maakt met sprekers, simulaties en discussies onder gelijkgestemden die ook hun rol nog zoeken en hun kracht maximaal willen benutten.

Wat gebeurt er wanneer je uit je comfortzone wordt gebracht? Hoe pak je gewenste veranderingen aan? Hoe kan je grote betrokkenheid laten zien en dan toch niet zelf onderdeel van het probleem worden? En wat betekent het om te besturen zonder te managen? Allemaal voorbeelden van thema’s die de revue passeren.

Ons BLOT-programma ondersteunt bestuurders in het ontwikkelen en versterken van hun persoonlijke leiderschap in de politiek bestuurlijke context. Naast ontwikkeling van kennis en vaardigheden stelt ons programma hen ook in staat hun bestuurlijk netwerk effectiever in te zetten. In de flyer Bestuurlijk-LeiderschapsOntwikkelingsTraject leest u hier alles over.

Heeft u interesse om deel te nemen of behoefte aan nadere informatie? Neemt u dan contact op met Harry ter Braak. Dat kan zowel per mail (harry.ter.braak@wagenaarhoes.nl) als telefonisch (06 – 51369534).

Harry ter Braak
Adviseur - Vennoot

Dit bericht is gepost in Aanbod. Bookmark de link.