Nieuwe collega: Gert Boeve

Gert Boeve (1976) treedt per september in dienst als organisatieadviseur bij WagenaarHoes.

Gert combineert gedrevenheid om resultaat te bereiken met het vermogen om diplomatiek en flexibel om te gaan met andere mensen en meningen. Hij is dan ook bij uitstek in staat om in complexe contexten, in verbinding en samenwerking met een grote hoeveelheid partners maatschappelijke problemen te helpen op te lossen. En dat onder zijn motto: “Gras groeit niet door eraan te trekken, maar door de wortels water te geven.” In zijn rol als organisatieadviseur zet Gert zijn kennis en ervaring in als bestuurder, directeur, toezichthouder en adviseur in de publieke sector. Gert heeft brede ervaring opgedaan in het ruimtelijk-economisch domein, onder andere als secretaris-directeur van Regio Foodvalley, maar is ook al jaren thuis in het brede sociale domein. Zo is hij tegenwoordig voorzitter van Horus, de Nederlandse Branchevereniging voor Wettelijk Vertegenwoordigers. Gert helpt organisaties graag met verbinding en samenwerking met diverse partners: “Ik geniet ervan om mensen en belangen in een goede sfeer bij elkaar te brengen. Tevreden ben ik pas als er een resultaat is waar iedereen achter kan staan.”

 Als gecertificeerd coach is hij ook beschikbaar als sparringpartner voor (groepen) bestuurders en leidinggevenden in het publiek domein. Gert: “Jouw of jullie groei staat voor mij centraal. Uit ervaring weet ik dat het vak van bestuurder of leidinggevende in de publieke sector veel van je kan vragen en dat je niet altijd stil staat bij je eigen ontwikkeling. Of je begint net en vraagt je af hoe je succesvol kunt zijn. Als coach en schaduwmanager ben ik er voor jou.”

Gert zult u leren kennen als iemand die gedreven de verantwoordelijkheid neemt en graag bijdraagt aan een gezamenlijk doel. Hij brengt zijn, vaak originele, ideeën in, neemt anderen daarin mee en helpt betrokkenen om samen succesvol te zijn.   

Het team van WagenaarHoes heet Gert van harte welkom!

 

Gert Boeve
Adviseur

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.