WagenaarHoes verwelkomt nieuwe collega Amida Michael

Amida Michael (1962) verbindt zich per 1 september als associé aan WagenaarHoes. 

Amida heeft ruime managementervaring in het publieke domein, onder meer als programmamanager gedragsbeïnvloeding en taskforcemanager werving BOA’s (gemeente Amsterdam), directeur vergunningverlening van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en kwartiermaker/programmamanager voor de Kansspelautoriteit ter voorbereiding op de inwerkingtreding van de Wet Kansspelen op Afstand.  Amida is een nuchtere, nieuwsgierige en gedreven interimmanager met een goed inzicht in soms complexe omgevingsfactoren. Als jurist en veranderkundige acteert zij op het snijvlak van bestuurlijke ambities en formele en organisatorische (on-)mogelijkheden.

Het team van WagenaarHoes is verheugd Amida als collega te verwelkomen.  

Amida portret DEF

Amida Michael
Adviseur