25 Jaar risicomanagement: een interview met Jack Kruf

Medio augustus 2020 publiceerden Eric Frank en Jack Kruf het e-book ‘Publiek Risico: Essays’, over de ontwikkeling van publiek risicomanagement in de afgelopen 25 jaar. Deze bloemlezing representeert de zoektocht naar meer kwaliteit van bestuur en management in ruim twee decennia, vanuit het perspectief van de samenstellers.

Jack Kruf

De bundeling van 75 essays is geschreven door een keur aan auteurs. Het e-book bevat de ingrediënten voor inzicht en reflectie, zo duiden de samenstellers. Zij danken de auteurs voor hun wijze inzichten en de bereidheid om de essays – ook in afstemming met hun uitgevers – te willen delen.

Lees hier het interview met Jack Kruf: https://www.bngbank.nl/bg/Pages/11-2020-25-jaar-risicomanagement.aspx

 

Alinda portret DEF

Alinda van Bruggen
Adviseur - Directie