Lunchbijeenkomst 4 november – Bouwstenen tot maatwerk

Op vrijdag 4 november zullen organisatieadviseur Alinda van Bruggen (WagenaarHoes) en programmadirecteur Bregje Mooren (Gemeente Den Haag) het gesprek voeren over waar je in de organisatie (en in keten) aandacht aan kunt besteden als je maatwerk wilt invoeren. Dit zal Alinda doen aan de hand van 8 bouwstenen die op basis van praktijkervaring bij verschillende organisaties tot stand zijn gekomen. Bregje Mooren zal vanuit de praktijk van het Haagse programma Maatwerk & Regie ervaringen delen. In het gesprek wisselen we ervaringen met en ideeën over maatwerk uit, bespreken we wat er voor nodig is om binnen jouw organisatie maatwerk in te voeren en wat de rol van leiderschap hierin kan zijn. Promovenda Moniek Akerboom zal het gesprek modereren.

Kijk voor meer informatie en aanmelden:

Lunchbijeenkomst Missie Menselijke Maat – Universiteit Leiden

 

Alinda portret DEF

Alinda van Bruggen
Adviseur - Directie