Nieuw boek helpt bedrijven in de maakindustrie anders denken en doen

Gerard Ekhart publiceerde op 4 oktober 2021 zijn eerste boek ‘Onze maakindustrie crasht’. Hierin beschrijft Ekhart hoe de maakindustrie in Nederland, economisch en maatschappelijk, crasht. Om te voorkomen dat de maakindustrie verdwijnt, moeten bedrijven anders gaan denken en doen. Het boek ‘Onze maakindustrie crasht’ biedt ondernemers handvatten. Het boek is te koop via mijnmanagementboek.nl, boekhandels aangesloten bij CB Nederland en bol.com.

“Het belang van een gezonde maakindustrie wordt onderschat. In Nederland is de diensteneconomie ver ontwikkeld, maar een levensvatbare maakindustrie is een noodzaak voor internationaal concurrentievermogen en geopolitieke stabiliteit”, stelt Ekhart. Hij neemt de lezer mee op wereldreis langs de maakindustrieën die hij met zijn bedrijf Revitalize de afgelopen 40 jaar geholpen heeft. In 10 geboden beschrijft hij wat er nodig voor een levensvatbare maakindustrie in de 21ste eeuw. Het boek biedt een praktisch werk- en denkmodel: het ‘Vitalitywheel’ dat ondernemingen revitaliseert.

Een video promo van Gerard’s boek is te zien op Youtube.