WagenaarHoes verhuist en wordt partner op Landgoed Zonheuvel

De missie van WagenaarHoes is om duurzame resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers bij het doorgronden en aanpakken van lastige vraagstukken. Duurzaamheid is voor ons een belangrijke waarde in ons werk en willen we ook tot uiting laten komen in wie wij zijn en wat wij doen. We hebben daarom vanuit deze overtuiging een keus gemaakt om partner worden in een duurzaam en sociaal concept. Vanaf 1 september hebben we ons pand aan de Driebergsestraatweg 9 in Doorn verruild voor een prachtige nieuwe verblijfplaats op Landgoed Zonheuvel aan de Amersfoortseweg 94 in Doorn. Dit Landgoed is niet zomaar een landgoed: het is een verzameling van bedrijven en maatschappelijke organisaties die zich sterk maken voor natuur, mens en dier en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Waarden die ook voor WagenaarHoes van groot belang zijn. We zijn daarom dus niet zomaar ‘huurders’ op dit landgoed, maar willen ons samen met onze medebewoners sterk maken voor duurzaamheid en daarin als partners optrekken.

Op de foto ziet u onze nieuwe ‘bosvilla’ waar we vooral als collega’s aan het werk zullen zijn. Daarnaast biedt het Landgoed zelf volop mogelijkheden om met klanten, met groepen en met elkaar samen te komen en aan het werk te kunnen zijn.  Het Landgoed ligt op slechts drie minuten afstand van de A12, maar ademt door de prachtige ligging op de  Utrechtse Heuvelrug een natuurlijke en rustgevende sfeer. Locaties als het Maarten Maartenshuis, Paviljoen, Koetshuis en de  Lodge bieden prachtige vergaderzalen voor grote en kleine groepen waar we onze gasten op een prettige manier kunnen ontvangen. En ook daarbuiten zijn heerlijke terrassen en plekken om te zitten. In het Paviljoen is een restaurant gevestigd waar ontbijt, lunch en diner kunnen worden gebruikt. Ook zijn er hotelkamers beschikbaar voor overnachtingen. Verder worden er op het landgoed allerlei activiteiten georganiseerd die voor een aangename sfeer zorgdragen.

We zijn dan ook enorm blij dat we deze prachtige plek hebben gevonden en kijken ernaar uit om hier aan het werk te gaan en u te kunnen verwelkomen!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.